Nieuws

categorieen

3 MAART PROEVERIJ - SMAKEN UIT DE BUURT

Geplaatst op: 3 maart 2018

Multiculturele proeverij 3 maart

In verband met de  Internationale Vrouwendag en dat willen we graag vieren in ’t Stadsplein samen met de vrouwen van  Stede Broec en omgeving. Om de diversiteit van onze buurt te beleven organiseren we een ontmoeting en een multi-smakelijke proeverij in ons sociaal-cultureel centrum. Op zaterdag 3 maart van 11.00 – 14.00 uur kunnen bezoekers uit de gemeente Stede Broec en omgeving een internationale multiculturele proeverij en ontmoeting beleven in ’t Stadsplein. Deze dag kunt u kennis maken met de keuken van vele verschillende landen en regio’s wereldwijd hapjes proeven. Iedereen die nieuwsgierig is naar originele hapjes uit de wereld is welkom; vrouwen, mannen & kinderen. Door middel van een strippenkaart kunt u voor een klein bedrag 2, 6 of 12 hapjes proeven. We hopen dat niet alleen de hapjes maar ook de ontmoeting met iemand uit een andere cultuur een interessant gesprek kan opleveren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

lees meer


27 FEBRUARI ALLESKIDZ VOORJAARSVAKANTIE HOUTWORKSHOP

Geplaatst op: 27 februari 2018

        Alleskidz Houtworkshop in de Voorjaarsvakantie

          Dinsdag 27 februari  9.30 - 12.00 uur   

          In de voorjaarsvakantie werken met hout, maak een vogelhuisje of mooie letters. Lekker bezig            zijn met mooi materiaal. €  7,50 inclusief materiaal, limonade en lekkers!

Meld je aan via deze link: houtworkshop.

lees meer


ROMMELMARKT 10 MAART 2018

Geplaatst op: 7 januari 2018

 

Op zaterdag 10 Maart is er weer rommelmarkt. U kunt vooraf een tafel bij ons reserveren.

Meer informatie over de rommelmarkten en de prijzen van de tafels via deze link: Rommelmarkt.

 

lees meer


KOFFIETIJD ZONDAG 4 MAART 2018

Geplaatst op: 16 oktober 2017

Koffietijd op zondag 4 maart 2018!

Bent u op zoek zijn naar gezelligheid met bestaande en/of nieuwe contacten die uw saaie zondag verandert in een fraaie zondag?! Dan bent u  bij ons bij koffietijd op zondag aan het juiste adres.

Wij staan open voor uw ideeën en suggesties om deze paar uur nog interessanter en/of leuker te maken. Voor meer informatie kunt u bellen met 't Stadsplein, tel. 0228 51 55 76, of via de mail info@tstadsplein.nl. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 3,00 per keer incl. koffie, thee en wat lekkers. Wij hopen u op de eerste zondag van de maand te ontmoeten bij ’t Stadsplein, Hoofdstraat 17 te Bovenkarspel. 

Wilt u graag naar Koffietijd en u bent niet zelf in de gelegenheid om naar 't Stadsplein te komen? Neemt u dan contact op met onze collega's van Wonen Plus via 0228-511528. Wonen Plus heeft vrijwilligers die u graag naar Koffietijd brengen!

lees meer


NU IEDERE EVEN WEEK! BREI- & HAAKCAFÉ en MULTICULTURELE THEETIJD

Geplaatst op: 12 december 2016

 

Nu iedere even week!

Ontmoeting staat centraal op deze vrijdagochtend. Breien en haken zijn weer helemaal in en wat is gezelliger dan samen, onder het genot van een kopje koffie of thee bezig te zijn. Bij het Brei- en Haakcafé kunt u zowel aan een gezamenlijk project werken, met wol van ’t Stadsplein, of u neemt uw eigen breiproject mee. In onze gemeente wonen veel vrouwen uit andere landen. Multiculturele theetijd geeft de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verhalen van elkaar te horen èn van elkaar te leren.

Dat kan in ’t Stadsplein, onder het genot van een kopje koffie of thee. Op de eerste en derde vrijdagmorgen van de maand is iedereen welkom.

Vrije inloop.

Begeleiding:      Corry Haakman & Judith Swenne
Dag/Tijd: Vrijdag 9.30 - 11.00 uur  
Data 2016: Iedere even week  
 Prijs: € 3 per keer (incl. koffie/thee)  

lees meer