Vrijwilligers in de spotlight!

Op vrijdag 21 december 2018 lanceerde Stichting Welzijn Stede Broec een campagne om meer vrijwilligers te werven. Vrijwilligers spelen de hoofdrol in deze campagne en de 3 hoofdrolspelers hebben de lancering op zich genomen. Dit zal gebeurde tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst in Hét Postkantoor. Alle vrijwilligers van WonenPlus, ’t Stadsplein en JC Inventas zijn deze avond uitgenodigd om het jaar af te sluiten en om hen te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

De afgelopen periode is Stichting Welzijn Stede Broec in samenwerking met Venhuis Communicatie Producties druk bezig geweest om deze vrijwilligerscampagne vorm te geven. De organisatie is nl. voor een groot deel afhankelijk van het werk van vrijwilligers.

Voor iedereen een passende klus

Helpen in de tuin voor WonenPlus, achter de bar bij Jongerencentrum Inventas of activiteitenbegeleiding in ‘t Stadsplein; de werkzaamheden zijn erg divers. “Voor iedereen is er wel iets te doen. En het kan altijd binnen uw eigen agenda”, aldus Joke, vrijwilliger bij WonenPlus. Samen met Anita (‘t Stadsplein) en Jurre (JC Inventas) is zij een van de hoofdrolspelers in de campagne. Iedereen heeft zijn eigen reden om zich vrijwillig in te zetten. In een korte video vertellen zij over hun ervaringen. Waar Jurre zich inzet voor een gezelliger jongerencentrum, zet Joke zich in voor de kwetsbaarste personen uit de gemeente. Anita combineert haar hobby handig met het vrijwilligerswerk en organiseert creatieve bijeenkomsten.

Vrijwilligerswerk maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en zorgt voor verbetering van de leefomgeving. Breid uw netwerk uit en versterk uw gevoel van eigenwaarde. Verbeter je CV en grijp deze unieke kans om jezelf te ontwikkelen.

Samen naar een beter Stede Broec!
Op de speciaal ingerichte site vinden mensen meer informatie: www.vrijwilligerinstedebroec.nl

Neem contact op

Wij streven ernaar binnen 24 uur te antwoorden. Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen.

Gebruik mijn gegevens om mijn vraag te beantwoorden

8 + 5 =