Lieve vrijwilliger en/of bezoeker

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zullen we vanaf 4 november om 22.00 uur onze activiteiten stop zetten.

Wij hopen u vanaf donderdag 19 november weer te mogen begroeten.

Het kabinet heeft een dringend beroep gedaan op het sociaal werk om in deze periode lokaal de burgers en bezoekers extra te ondersteunen die het nodig hebben.

Dit betekent dat wij aankomende veertien dagen besloten activiteiten zullen aanbieden voor diegene die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Dit met als doel om deze aankomende tijd positief te overbruggen en zo de negatieve effecten te beperken. Het wordt een programma op maat, genaamd “Het Positief Huiskamer programma”, dit zijn activiteiten die passend zijn bij de deelnemers.

Denkt u dat u hiervoor in aanmerking komt, of kent u iemand? dan kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen. Aanmelding van tevoren is wel verplicht, wij nemen dan nog ter bevestiging contact met u op.

Het programma van “De Huiskamer” wordt op maandag, dinsdag en donderdag bij ons gehouden.

Tijd: maandag en donderdag 10.30 – 12.00 uur, dinsdag van 13.30-15.00 uur.

Deelname aan de huiskamer mag per onderdeel van max. 2 personen, de activiteiten worden op maat bedacht, maar je kunt denken aan de volgende onderdelen: biljarten, breien en haken, sjoelen, kerstkaarten maken, tekenen en kleuren, yahtzee met eigen beker en dobbelstenen. Of gewoon even kletsen en eventueel een ander spelletje doen.

Uiteraard houden wij ten allen tijde rekening met de geldende RIVM-maatregelingen, mocht er ondertussen iets wijzigen dan stellen wij iedereen op de hoogte via de website, sociale media of telefonisch.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid.

Warme groet van   Team ’t Stadsplein          Willy, Desiree, Ellen en Suzanne

info@tstadslein.nl of 0228-515 576