Lieve vrijwilliger en/of bezoeker. Wij mogen weer meer!  Maar wij bieden ook een programma op maat aan:

Dit betekent dat wij aankomende tijd extra besloten activiteiten zullen aanbieden voor diegene die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Het is een programma op maat, genaamd “Het Positief Huiskamer programma”, dit zijn activiteiten die passend zijn bij de deelnemers, jong en oud!

Denkt u dat u hiervoor in aanmerking komt, of kent u iemand? dan kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen. Aanmelding van tevoren is wel verplicht, wij nemen dan nog ter bevestiging contact met u op.

Het programma van “De Huiskamer” wordt op maandag, dinsdag en donderdag bij ons gehouden.

Tijd: maandag en donderdag 10.30 – 12.00 uur, dinsdag van 13.30-15.00 uur, vrijdag tijd in overleg.

Deelname aan de huiskamer mag per onderdeel van max. 2 personen, de activiteiten worden op maat bedacht, maar je kunt denken aan de volgende onderdelen: biljarten, breien en haken, sjoelen, lego, kaarten maken, tekenen en kleuren, yahtzee met eigen beker en dobbelstenen. Of gewoon even kletsen en eventueel een ander spelletje doen.

Uiteraard houden wij ten allen tijde rekening met de geldende RIVM-maatregelingen, mocht er ondertussen iets wijzigen dan stellen wij iedereen op de hoogte via de website, sociale media of telefonisch.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid.

Warme groet van   Team ’t Stadsplein          Willy, Desiree, Ellen

info@tstadslein.nl of 0228-515 576