We hebben veel reacties ontvangen op ons verzoek een stem uit te brengen op onze toekomstige naam. De stemmen zijn geteld en de keuze is gevallen. Allen die gestemd hebben ‘Bedankt!’

De naam SCC ’t Stadsplein en JC Inventas blijven hetzelfde, de overkoepelende organisatie heet nu : “Ons Stede Broec”.

 Contactgegevens Ons Stede Broec

De gezichten binnen de organisatie blijven vertrouwd, net als de locaties waarop u Ons kunt vinden. De centrale locatie aan de Stationslaan 2 in Bovenkarspel (bij de bibliotheek boven winkelcentrum het Streekhof) is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur*. Ook het telefoonnummer is ongewijzigd 0228 – 511 528. Nieuw is onze online bereikbaarheid. Vanaf heden kunt u Ons vinden op www.onsstedebroec.nl. Vanaf 6 november a.s. wordt het centrale e-mailadres gewijzigd in info@onsstedebroec.nl. Mocht u onze medewerkers een e-mail willen sturen dan zijn de voor u bekende e-mailadressen het komende jaar nog gewoon actief.

Ons Stede Broec

Niet alleen de naam verandert. Vanaf 30 oktober a.s. gaat de toegang voor jeugdhulp en Wmo in Stede Broec veranderen. Onder de nieuwe naam “Ons Stede Broec” werken vanaf dat moment medewerkers van de gemeente Stede Broec (SED-organisatie) en Ons Stede Broec samen. Hiermee komt er voor u als inwoners één centraal loket voor alle vragen over jeugdhulp, hulpverlening, zorg en welzijn, voor (vrijwilligers)hulp of Wmo-ondersteuning. Samen met u als inwoner wordt er gekeken naar uw vraag en kan geschikte hulp, variërend van lichte ondersteuning tot het inschakelen van meer of zwaardere zorg en hulpmiddelen worden ingezet.