‘t Stadsplein heeft twee wandelingen uitgezet die ook goed toegankelijk zijn voor rolstoel of rollator. Het zijn super leuke en speciale wandelingen.

De Heppie wandeling wordt je blij van; je vindt allerlei aardige spreuken, stenen en meer grappigs op de route. Je mag iets meenemen, en het is ook leuk als je zelf iets meeneemt en het achter laat voor een andere wandelaar. De wandeling start bij Het Postkantoor en is 3 km.

De Speur wandeling is spannend en leerzaam. Je gaat zoeken naar vragen en opdrachten. Er zit dan ook een foto vel bij deze route. De antwoorden krijg je na afloop. Deze wandeling begint ook bij Het Postkantoor en is 5 km, ook hier wordt je blij van!

Je kan de wandelingen bij ons komen ophalen. Je kan via de mail vragen of wij de wandelingen willen mailen. Je kan ook een afspraak maken (telefonisch) dat er iemand met je meegaat. Dat zal dan meestal op woensdag zijn.

Tot ziens en veel plezier bij het wandelen!