Tijdens deze zomervakantie hoeft niemand zich te vervelen! ’t Stadsplein is t/m 25 augustus wekelijks op dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Er is ruimte voor een praatje en een luisterend oor en er ’s morgens en ‘s middags gebiljart worden. Iedere woensdagmiddag kunt u klaverjassen.

Speciaal voor kinderen is een zomerprogramma samengesteld. Van 19 juli t/m 26 augustus zijn er wekelijks verschillende activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar bij JC Inventas en ’t Stadsplein. JC Inventas is iedere dag geopend van 12.00-17.00 uur.

Op dinsdag 19 juli trappen we het zomerprogramma af met een gezellig waterfestijn bij JC Inventas. Andere activiteiten zijn voetbalinstuif, spellenmiddag, knutselen, picknick bereiden én opeten en nog veel meer. Iedere week zijn er meerdere activiteiten waarvoor kinderen zich in kunnen schrijven. Kijk op de kalender voor alle activiteiten.