Internationale vrouwendag laat sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein niet aan zich voorbij gaan, ook al is deze 8 maart a.s.
Om de diversiteit van de buurt te beleven, organiseert ’t Stadsplein in Bovenkarspel op zaterdag 4 maart een ontmoeting met een Multiculturele Proeverij.
Van 11.00 tot 13.00 uur kan iedereen hapjes komen proeven uit de keukens van veel verschillende landen. Deze hapjes zijn gemaakt door inwoners van Stede Broec en omgeving, met allemaal een verschillende achtergrond en cultuur. Iedereen die nieuwsgierig is naar originele hapjes uit de wereld is welkom; vrouwen, mannen en kinderen. Door middel van een strippenkaart kunnen bezoekers voor een klein bedrag twee, vijf of tien hapjes proeven. De organisatie hoopt dan niet alleen de hapjes, maar ook de ontmoeting met iemand een interessant gesprek kan opleveren.