Subnavigatie

categorieen

Contact

categorieen Wenst u meer informatie?

Jongeren

categorieen

 

’t Stadsplein is een plek waar je creatief mag zijn en waar jij aan de slag kunt met je eigen initiatief. In het nieuwe seizoen worden er nieuwe activiteiten voor jongeren georganiseert. Ook bieden we meer stagemogelijkheden aan op verschillende niveau's. Voor alle jongeren ligt er iets uitdagends klaar. Wat je beperking of je talent ook is, waar je ook vandaan komt, hoe je ook kunt leren, wie je ook leuk vindt en  waar je ook goed of creatief in bent. Wij zijn er voor jullie!

Wij zien jongeren als mensen in ontwikkeling, die hun identiteit vormen en duidelijk krijgen wie ze willen zijn. Je bepaalt zo veel mogelijk zelf wat je wilt leren en wie je wil zijn. Natuurlijk houdt je daarbij wel rekening met anderen. Je eigen identiteit ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen en je eigen denken vorm geven. Omdat wij ons aanpassen aan jullie ideeën hebben we ook niet veel kant en klare cursussen en activiteiten voor jongeren.  We hebben wel wat gave projecten gedaan, van Graffiti workshops een skatepark bouwen, van een theatervoorstelling tot vrijwilligerswerk in een ander land. Soms doen we dat samen met anderen, bv. Jc Inventas of jongerenwerker Joost Lieshout en vanaf dit seizoen ook met het Centrum Jeugd en Gezin.

 Stageplek:

In ’t Stadsplein kun je goed stage lopen,  zowel praktijkstage als maatschappelijke stage. Kijk onder kopje aanbod --> Stage voor alle mogelijkheden. Omdat we zo veel soorten activiteiten hebben is er ook van alles mogelijk. We werken samen met de vrijwilligerscentrale (vacatures via masvb.nl ) en met verschillende middelbare en hogere scholen. Je kunt ons ook even bellen of mailen om te kijken of we samen een mooie stage kunnen bedenken. We zien je graag!

Modelbouw voor Tieners

Modelbouw voor Tieners

  Als je het leuk vind om een boot van hout te maken dan is dit je kans! De boten worden op s...

05-09-2018 t/m 03-07-2019

Modelbouw Plastic

Modelbouw Plastic

Bouwt u ook alleen op zolder? Samen met een groep zielsverwanten is toch veel gezelliger? Tijdens de...

07-09-2018 t/m 21-12-2018

Seizoensopening najaar 2018

Seizoensopening najaar 2018

Voor jong en oud! U bent van harte welkom op t Stadsplein waarbij onze begeleiders en docenten het ...

09-09-2018 t/m 09-09-2018