Subnavigatie

categorieen

Contact

categorieen Wenst u meer informatie?

Stages

categorieen

Beroepsstage

De Mbo’ers en Hbo’ers kunnen goed terecht in ’t Stadsplein. Voor de studenten ligt er een interessante en leerzame stage klaar.

MBO
De Mbo’ers kunnen tijdens hun beroepsstage de volgende taken uitvoeren:
- Pr plan opzetten en uitvoeren namens ’t Stadsplein voor de doelgroep jongeren
- Organiseren van culturele activiteiten voor ouderen, jongeren en kinderen. (nieuwe) workshops, jaarlijkse activiteiten zoals buitenspeeldag, vrijwilligersbijeenkomsten en publiciteit maken
- Begeleiding van maatschappelijke stagiaires
- Concurrentie en doelgroep analyses

HBO
- Beleidsstukken bekritiseren en herschrijven
- Draaiboek maken van activiteiten
- Begeleiding maatschappelijke stagiaires en vrijwilligers
- Nieuw activiteitenaanbod opzetten

Vacatures maatschappelijke stage

Functie: Assisteren tijdens workshops

Beschrijving

’t Stadsplein biedt elke week een aantal workshops aan en organiseren activiteiten voor de inwoners. We kunnen jou daarbij goed gebruiken. Helpen met klaarzetten en coördineren van de activiteiten, assisteren tijdens workshops en de dag afsluiten. 
2 stagiaires per 3 maanden.


Functie: Assisteren bij de maandelijkse rommelmarkt

Beschrijving

Elke maand wordt er op zaterdagmorgen de rommelmarkt van ’t Stadsplein georganiseerd. Mensen kunnen op de markt allerlei dingetjes en datjes kopen. Dit is al jaren een drukbezochte activiteit en we kunnen een paar extra handen goed gebruiken voor het draaien van de markt. Het opzetten van de kramen, het verwelkomen van mensen en begeleiden naar hun plek, verzorgen koffie en thee en na afloop samen met je begeleider de zaak afsluiten.


Functie: Organiseren AllesKidZ

beschrijving

Alles Kidz is een serie activiteiten die voor kinderen op basisscholen uit Bovenkarspel georganiseerd wordt. ’t Stadsplein, gemeente Stede Broec en vijf scholen werken in het kader van de brede schoolaanpak samen en hebben het doel om de taalvaardigheid, samenwerking en culturele kennis te bevorderen.

In de vakantie van oktober start de eerste activiteit van het seizoen. In deze vakantieweek verzinnen we een leuke en uitdagende thema waar de kinderen enthousiast van worden. Ze kunnen dan in het kluslokaal lekker hun gang gaan.

’t Stadsplein zoekt een groepje van vier maatschappelijke stagiaires die deze week wil gaan organiseren! Dit houd ik dat je samen met een begeleider kinderen helpt met knutselen, tekenen en dingen maken. Je zet ook de spullen klaar en ruimt het op.


Neem contact op via info@tstadsplein.nl