Subnavigatie

categorieen

Contact

categorieen Wenst u meer informatie?

Vrijwilligers

categorieen

 Vrijwilliger zijn bij 't Stadsplein:

Ons beleid is gericht op de mogelijkheid tot zelfontplooing; om allerlei nieuwe dingen te kunnen ontdekken, om uzelf eens uit te dagen of uw grenzen te verleggen. Het is een goede mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen, maar u wordt ook sociaal actief en daarbij kunt u allerlei vaardigheden ontwikkelen. Ervaringen als vrijwilliger kunt u ook goed gebruiken voor uw cv. Hoe u het ook bekijkt: Vrijwilligerswerk loont!

Wat wij belangrijk vinden is dat ALLE mensen meedoen, ongeacht waar u vandaan komt of heen gaat. We kijken graag door de beperking heen en richten ons op de mogelijkheden die iemand heeft. Wij bieden kansen voor mensen met een beperking, (langdurig) werkelozen, voor iedereen die zich eenzaam voelt, eenzaam is of dreigt te worden. Voor mensen die willen reintegreren in het arbeidsproces hebben we ook praktische stages om de eerste stap te zetten.

We gaan vanaf het komende seizoen ons aanbod uitbreiden met nieuwe activiteiten, projecten en evenementen. Sommige van de taken zijn wekelijks, andere zijn maandelijks. Ons centrum is een uitdagende plek om aan de slag te gaan, met een brede keuze aan taken en werkzaamheden.

    VRIJWILLIGERS M/V GEZOCHT VOOR 'T STADSPLEIN
 Activiteit
 Dag
Tijd
Taken
 Barwerk  Verschillende tijden     Middag of avond  Werken achter de bar
 Fondsenwerving     Flexibel  Flexibel  Fondsen zoeken en aanschrijven
 Knutselclub  Woensdagmiddag   13.00 - 16.00 uur     Knutselen/handwerken met kinderen    
 Kinderkoken  Variabel  15.00 - 18.30 uur  Koken met kinderen
 Conciërges  Variabel  Ochtend  Ruimtes klaarzetten, hand- en spandiensten
 Publiciteit  Flexibel  Flexibel  Schrijven persberichten, publiciteit