Subnavigatie

categorieen

Contact

categorieen Wenst u meer informatie?

Wie zijn wij

categorieen

  't Stadsplein is een sociaal-cultureel centrum in het multifunctionele centrum Het Postkantoor aan de Hoofdstraat in Stede Broec en functioneert onder de stichting ’t Welzijn Stede Broec. Vanaf 1 januari 2010 is het bestuur van 't Stadsplein samen gegaan met de besturen van het cultureel jongerencentrum INVENTAS in Grootebroek en stichting Maatschappelijke Dienstverlening Stede Broec. Gezamenlijk vormen deze organisaties Stichting Welzijn Stede Broec. Een lokale organisatie met een breed aanbod op het gebied van cultuur, welzijn en sociale - en maatschappelijke dienstverlening.

  Het team van ’t Stadsplein bestaat uit 3 medewerkers Ellen, Willy en Désirée . De organisatie van het programma en bijbehorende administratieve en financiële zaken ligt bij ons. Ons team is het steunpunt voor iedereen die informatie wil en vragen of ideeën heeft voor ons centrum. We hopen dat onze inzet om het centrum actiever en levendiger te maken er voor zal zorgen dat meer mensen deelnemen aan ons programma.

Ellen de Wit: Coördinatie & sociaal-cultureel werk

Als coordinator van de locatie is Ellen verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van het beleid. Ook is zij het gezicht naar buiten en continue op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

 

 

Willy Pronk-Hoekman: Frontoffice & sociaal-cultureel werk

Heeft financiële taken, zoals boekhouding, betalingen en facturering. Willy regelt contracten met cursusleiders. Daarnaast begeleidt Willy een aantal vrijwilligers en cursusleiders.

             

 Désirée Vegter: de Kookstudio & sociaal-cultureel werk

Is verantwoordelijk voor de activiteiten, cursussen en workshops in de Kookstudio. Désirée heeft een gevariëerd kookteam samengesteld met allen hun eigen specialiteit. Daarnaast begeleidt Désirée vrijwilligers en stagiaires.

 

We doen dit samen met onze ongeveer 85 betrokken vrijwilligers, die essentieel en bijzonder waardevol zijn voor ons en ons centrum, maatschappelijke stagiaires, en stagiaires van het Martinus College, MBO, HBO of zelfs buitenlandse vrijwilligers via het Europese programma Youth in Action op ons kantoor of op andere onderdelen van ons centrum.