Contact

categorieen Wenst u meer informatie?

Frans conversatie

categorieen
Datum / tijd: 25-09-2018 19:30

 

Maria Reus heeft haar eigen lesstijl ontwikkeld en een cursus opgezet voor mensen met basiskennis van de Franse taal, die hun spreekvaardigheid willen verbeteren door actieve conversatie. Ook mensen die de Franse taal al aardig beheersen kunnen aan deze cursus meedoen.

Deze cursus bestaat niet uit saaie lessen maar is een gelegenheid om in ongedwongen sfeer in het Frans te praten over zeer uiteenlopende onderwerpen en op die manier je Frans te verbeteren. Het enige dat je nodig hebt is een redelijke basiskennis van de taal. Daarnaast wordt je kennis van grammatica, vocabulaire en wijze van uitdrukken bijgeschaafd naar aanleiding van jouw bijdrage aan de gesprekken. De ervaring is dat de cursist veel plezier beleeft aan de lessen en overal over mee durft te praten.

   Cursusleider: Maria Reus
  Aantal deelnemers:      min 6. / max. 12
  Dag en Tijd: Dinsdag 19.30 - 21.00 uur
  Aantal lessen: 10 x 1½ uur
  Data: Wekelijks vanaf dinsdag  25 september 2018
  Prijs: € 135,-  incl. lesmateriaal en 1 koffie/thee

 

Maria Reus is in het bezit van diploma DALF C1 ( aantoonbaar Frans niveau C1.) Verder is Maria succesvol deelneemster van Het ‘concours de la Plume d’Or.’ Dit is een wereldwijd uitgeschreven schrijf- en grammaticawedstrijd voor leerlingen van de Alliance Française voor wie het Frans niet de moedertaal of de tweede taal is. Zes van de zeven keer was zij de beste Nederlandse deelnemer. Maria zou graag een baan ambieeren waar zij veel kan schrijven in het Frans, waarschijnlijk in de administratieve/secretariële sector,  bijvoorbeeld  het verzorgen van de correspondentie, communicatie en ontvangst van gasten zoals Franse zakenrelaties van een toekomstige werkgever. Voor een uitgebreide c.v. kunt u contact met ons opnemen; info@tstadsplein.nl


Inschrijven

categorieen* = Deze velden zijn verplicht om in te vullen