Cursussen

Cursussen

Onder cursussen verstaan wij een serie lessen onder leiding van een professionele vakman of vakvrouw. Er wordt gewerkt in groepen en het aantal lessen is van te voren bepaald. Soms bieden we vervolglessen om uzelf of jezelf verder te kunnen ontwikkelen. De meeste cursussen hebben twee startdata; in september beginnen de najaarscursussen en vanaf januari de voorjaarscursussen. Voor cursussen is inschrijving verplicht. Lees hier onze voorwaarden.

We zijn trots op ons gevarieerde en brede maatschappelijke en culturele aanbod. We hopen natuurlijk dat er voor u ook iets bijzit. In de agenda kunt u kijken wat ons aanbod voor de komende periode is. In de agenda kunt u ook specifiek zoeken per leeftijdsgroep.

Engels 1

Een echte ‘doe’-cursus ontwikkeld met voldoende praktische oefeningen om niet met een mond vol tanden te staan als U eens op vakantie of waar dan ook Engels zou willen of moeten praten. Deze starterscursus is voor de echte beginners. U kunt gemakkelijk Engels leren praten zonder al te ingewikkelde grammatica.…

Engels 2

Deze cusrus biedt voldoende praktische oefeningen, om samen of alleen te oefenen. Er zal behoorlijk wat aandacht zijn voor theorie en grammatica. U krijgt met deze cursus nog meer gevoel van de Engelse taal, en u zal uw grammatica en woordenschat uit breiden. Prijs incl. lesmateriaal en 1 koffie/thee

Vragen?

Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen. Heb je vragen over een van onze activiteiten of kun je iets anders niet vinden op de site? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Gebruik mijn gegevens om mijn vraag te beantwoorden

14 + 10 =