Zelfontplooiing

Vrijwilligers

Ons beleid is gericht op de mogelijkheid tot zelfontplooiing; om allerlei nieuwe dingen te kunnen ontdekken, om uzelf eens uit te dagen of uw grenzen te verleggen. Het is een goede mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen, maar u wordt ook sociaal actief en daarbij kunt u allerlei vaardigheden ontwikkelen. Ervaringen als vrijwilliger kunt u ook goed gebruiken voor uw cv. Hoe u het ook bekijkt: Vrijwilligerswerk loont!

Wat wij belangrijk vinden is dat ALLE mensen meedoen, ongeacht waar u vandaan komt of heen gaat. We kijken graag door de beperking heen en richten ons op de mogelijkheden die iemand heeft. Wij bieden kansen voor mensen met een beperking, (langdurig) werkelozen, voor iedereen die zich eenzaam voelt, eenzaam is of dreigt te worden. Voor mensen die willen re-integreren in het arbeidsproces hebben we ook praktische stages om de eerste stap te zetten.

NB: ‘t Stadsplein is onderdeel van Ons Stede Broec en beschikt daardoor over een ANBI-status.

Vrijwilliger worden?

We zouden het enorm leuk vinden om u als vrijwilliger te mogen ontvangen. Vul het contactformulier hiernaast snel in.

Maak een keuze uit: Barwerk, Fondsenwerving, Knutselclub, Kinderkoken, Congierge, Publiciteit of anders.

Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen.
    Let op: wij gebruiken jouw gegevens om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden. Met het verzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.