Aanbod

Aanbod

‘t Stadsplein richt zich op het aanbieden van culturele- en sociale activiteiten voor alle bewoners van Stede Broec en omgeving. Voor kinderen, voor jongeren, volwassenen en ouderen. We organiseren ook projecten voor verschillende doelgroepen samen. Vanuit ´t Stadsplein organiseren we allerlei activiteiten, cursussen en meer. Hieronder een greep uit onze categorieën.

We zijn trots op ons gevarieerde en brede maatschappelijke en culturele aanbod. We hopen natuurlijk dat er voor u ook iets bijzit. In de agenda kunt u kijken wat ons aanbod voor de komende periode is. Daar kunt u overigens ook specifiek zoeken per leeftijdsgroep.

Tip: klik op onderstaande afbeeldingen en kijk wat bij u past!

Activiteiten

Activiteiten zijn vaste laagdrempelige onderdelen van ’t Stadsplein, waarbij meestal geen les wordt gegeven, maar waar mensen gewoon in teamverband aan mee kunnen doen.

Cursussen

Onder cursussen verstaan wij een serie lessen onder leiding van een professionele vakman of vakvrouw. Er wordt gewerkt in groepen en het aantal lessen is van te voren bepaald.

Workshops

Door middel van (creatieve) workshops kunnen we iedereen de gelegenheid geven om eens aan een bepaald onderwerp te ‘proeven’, zonder meteen vast te zitten aan een hele cursus.

Kookstudio

Ons geweldig gevarieerde kookteam staat klaar om u te begeleiden bij diverse thema-kookworkshops. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. De kookstudio is ook reserveren.

Internationale uitwisselings projecten

‘t Stadsplein goes international. Interessante uitwisselingsprojecten met landen van binnen- en buiten Europa.

Toernooien en evenementen

Maandelijks, zo niet wekelijks zijn er (sport)evenementen of andere toernooien. Een potje koersbal, keezen of klaverjassen: bij ‘t Stadsplein is het nooit saai.

Exposities

Bij ‘t Stadsplein worden vaak creatieve workshops of cursussen gegeven. Daarnaast staan wekelijks de kunstkring en modelbouw (voor jeugd en volwassenen) op de agenda. De mooiste werken worden tijdens een expositie getoond.

Themadagen

De themadagen van ‘t Stadsplein zijn net als het aanbod sterk variërend. Standaard thema’s als Sinterklaas en Kerst worden afgewisseld met minder gebruikelijke thema’s als bijvoorbeeld ‘Spanje’ of ‘The sixties’.

Vragen?

Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen. Heb je vragen over een van onze activiteiten of kun je iets anders niet vinden op de site? Neem contact met ons op via dit contactformulier.
    Let op: wij gebruiken jouw gegevens om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden. Met het verzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.