Gebruik van ruimtes

Gebruik van ruimtes en vergaderzalen

Als sociaal-cultureel centrum ‘t Stadsplein zijn wij blij met onze thuishaven Het Postkantoor. Een nostalgisch maar modern multifunctioneel gebouw op een gezichtsbepalend punt in Bovenkarspel. Vanwege onze uiteenlopende programmering is het van alle specifieke gemakken voorzien. Van een grote ontvangstzaal met horeca voorzieningen tot een intiem leslokaal. Van een volledig uitgeruste Kookstudio tot een handwerkruimte. Kortom; te mooi om voor onszelf te houden. Daarom is er de mogelijkheid voor particulieren of ondernemingen een ruimte bij ons te gebruiken. Voor elk gebruik is er een passende ruimte beschikbaar. Ook ondersteunende faciliteiten als beamer, flip-over of horecavoorzieningen behoren tot de mogelijkheden.

Voor een rondleiding en voorstel op maat ontvangen we graag uw mailtje via info@tstadsplein.nl of telefoontje via 0228-515576

Of maak gebruik van het contactformulier hieronder

Ruimte gebruiken?

We heten u van harte welkom in een van onze ruimtes of vergaderzalen. Vul hier uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen over de mogelijkheden. Voor een rondleiding en voorstel op maat.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen: 0228-515576
    Let op: wij gebruiken jouw gegevens om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden. Met het verzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.