Nieuws

categorieen

MOZAÏEK WORKSHOP, 28 September

Geplaatst op: 10 september 2018

Carla Ruiter van Breekwerk geeft deze workshop. Op deze gezellige mozaiek avond werkt u met de glasmozaiek. Glas geeft een heldere kleur aan uw mozaiek werk. U kunt op de deze avond kiezen uit verschillende voorwerpen zoals onder andere een spiegel. Op de avond zelf zal u een ruime keuze hebben uit voorbeelden en kleuren. U krijgt deskundige ondersteuning en een drankje en knabbeltje word verzorgd.

meer informatie

lees meer


FILM&FOOD Ode aan Britse Chefs

Geplaatst op: 10 september 2018

Zondag 30 September 

Naar aanleiding van de "feel good" film TOAST gaan we aan de slag met recepten van bekende Engelse Chefs, zoals natuurlijk de kok uit de film Nigel Slater, maar ook Jamie Oliver, Nigella Lawson, Gordon Ramsay  zullen niet ontbreken. Klassiekers van de bekende koks, comfort food en originele gerechten. Eerst wordt er samen gekookt en daarna gezamenlijk gegeten. Lekker eten en lekker na praten over deze heerlijke film, die net als deze kookworkshop ook echt een aanrader is.

Meer informatie

lees meer


MULTICULTURELE THEETIJD

Geplaatst op: 30 augustus 2018

Uit de praktijk is gebleken dat Interculturele theetijd en het Brei- en haakcafé prima samen gaan. Dit heeft al geresulteerd in leuke ontmoetingen! 't Stadsplein is een plek voor ontmoeting van dames uit verschillende nationatileiten. U kunt elkaar op deze ochtend ontmoeten om gezellig thee te drinken en Nederlands te praten. Wilt u zich eventueel aansluiten bij het het haak en brei cafe dan is dat ook mogelijk. U bent van harte welkom!    Zie  data

lees meer


KINDERKLEDING/-SPEELGOED BEURS

Geplaatst op: 7 april 2018

  Kinderkleding /-Speelgoed Beurs 6 Oktober 2018

lees meer