Nieuws

categorieen

AANGEPAST ZOMERPROGRAMMA

Geplaatst op: 27 juli 2018

Zomer bij 't Stadsplein

De gezelligheid kunt u deze zomer bij ’t Stadsplein opzoeken! U kunt wekelijks op woensdagmiddag van 13.30 – 16.30 aanschuiven om te klaverjassen en biljarten of gezelschapsspellen te spelen. Het aangepaste programma loopt van 25 juli t/m 29 augustus.

Vanaf zondag 2 september  start  het nieuwe seizoen met Koffietijd. 

Seizoensopening is 9 september; Een gezellige dag met mini workshops, informatie en kennismaking met het nieuwe programma. Tot ziens! gratis entree 14.00-17.00 uur

Voor nu een Fijne Zomer!

 

 

 

lees meer


ROMMELMARKT 8 september 2018

Geplaatst op: 27 juli 2018

 

Op zaterdag 8 september 2018 wordt de eerste rommelmarkt van het nieuwe seizoen gehouden. U kunt vooraf een tafel reserveren via onderstaande link.

Meer informatie over de rommelmarkten en de prijzen van de tafels via deze link: Rommelmarkt.

 

lees meer


NIEUW BIJ 'T STADSPLEIN: MEDITATIE

Geplaatst op: 13 april 2018

 

Meditatie is een mentale/spirituele techniek voor het ontspannen van de rusteloosheid van je geest en deze te bevrijden van spanningen en stress. Meditatie in de juiste vorm heeft als doel het bereiken van gemoedsrust, innerlijk rust en spiritueel ontwaken. Wat fitnessen en sporten is voor je lichaam, is mediteren als het ware voor je geest.

Vanaf donderdag 19 april kunt u mediteren bij 't Stadsplein. Onder leiding van Sascha leert u op een gemakkelijke en aangename wijze mediteren. 

Begeleiding:  Sascha
  Dag/Tijd: Donderdag 13.30 – 14.30 uur 
  Start: 19 april 2018
  Data: Iedere week
  Prijs:

€ 3,00 per keer

U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

 


lees meer


NU IEDERE EVEN WEEK! BREI- & HAAKCAFÉ en MULTICULTURELE THEETIJD

Geplaatst op: 12 december 2016

 

Nu iedere even week!

Ontmoeting staat centraal op deze vrijdagochtend. Breien en haken zijn weer helemaal in en wat is gezelliger dan samen, onder het genot van een kopje koffie of thee hiermee bezig te zijn. Bij het Brei- en Haakcafé kunt u zowel aan een gezamenlijk project werken, met wol van ’t Stadsplein, of u neemt uw eigen breiproject mee. In onze gemeente wonen veel vrouwen uit andere landen. Multiculturele theetijd geeft de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verhalen van elkaar te horen èn van elkaar te leren.

Dat kan in ’t Stadsplein, onder het genot van een kopje koffie of thee. Op de eerste en derde vrijdagmorgen van de maand is iedereen welkom.

Vrije inloop.

Begeleiding:     

Corry Haakman & Judith Swenne

Dag/Tijd:

Vrijdag 9.30 - 11.00 uur

 
Data 2016:

Iedere even week

 
 Prijs:

€ 3 per keer (incl. koffie/thee)

 

lees meer