Ons team

Ons team

Het team van ’t Stadsplein bestaat uit 3 medewerkers Ellen, Willy en Désirée . De organisatie van het programma en bijbehorende administratieve en financiële zaken ligt bij ons. Ons team is het steunpunt voor iedereen die informatie wil en vragen of ideeën heeft voor ons centrum. We hopen dat onze inzet om het centrum actiever en levendiger te maken er voor zal zorgen dat meer mensen deelnemen aan ons programma.

Ellen de Wit

Ellen de Wit

Coördinatie & sociaal-cultureel werk

Als coordinator van de locatie is Ellen verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van het beleid. Ook is zij het gezicht naar buiten en continue op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingen.
Willy Pronk-Hoekman

Willy Pronk-Hoekman

Frontoffice & sociaal-cultureel werk

Heeft financiële taken, zoals boekhouding, betalingen en facturering. Willy regelt contracten met cursusleiders. Daarnaast begeleidt Willy een aantal vrijwilligers en cursusleiders.
Desiree Vegter

Desiree Vegter

Kookstudio & sociaal-cultureel werk

Is verantwoordelijk voor de activiteiten, cursussen en workshops in de Kookstudio. Désirée heeft een gevariëerd kookteam samengesteld met allen hun eigen specialiteit. Daarnaast begeleidt Désirée vrijwilligers en stagiaires.

Samen

We doen dit samen met onze ongeveer 85 betrokken vrijwilligers, die essentieel en bijzonder waardevol zijn voor ons en ons centrum, maatschappelijke stagiaires, en stagiaires van het Martinus College, MBO, HBO of zelfs buitenlandse vrijwilligers via het Europese programma Youth in Action op ons kantoor of op andere onderdelen van ons centrum.

Volg je ons al op social media?

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar u binnen 24 uur te antwoorden. Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen.
    Let op: wij gebruiken jouw gegevens om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden. Met het verzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.