Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten zijn vaste laagdrempelige onderdelen van ‘t Stadsplein, waarbij meestal geen les wordt gegeven, maar waar mensen gewoon in teamverband aan mee kunnen doen. De activiteiten beginnen in augustus/september en lopen meestal door tot mei, sommigen zelfs tot juli. De begeleiding wordt gedaan door activiteitenleiders, die zich als vrijwilligers inzetten voor ons centrum. De bijdrage wordt per keer, per maand of per kwartaal betaald, afhankelijk van de activiteit. Voor veel activiteiten hoeft u zich niet aan te melden. U bent altijd van harte welkom om langs te komen tijdens de activiteit.

We zijn trots op ons gevarieerde en brede maatschappelijke en culturele aanbod. We hopen natuurlijk dat er voor u ook iets bijzit. In de agenda kunt u kijken wat ons aanbod voor de komende periode is. In de agenda kunt u ook specifiek zoeken per leeftijdsgroep.

Vrij biljarten tijdens het zomerprogramma 13 juli t/m 19 aug. Wij vragen een kleine bijdrage voor het vrij biljarten. U speelt met verschillende mensen indien er een mogelijkheid is. Inloop mag mits niet te druk, anders even bellen. U dient zich te houden aan de RIVM maatregelen en de aanwijzingen…
Deze workshop is vol Stoer, leuk, bijzonder, lief, speciaal; Je gaat je eigen tas ontwerpen en maken. Met wol, stof, knopen en andere materialen ga je aan de slag. Natuurlijk zijn er begeleiders die jou kunnen helpen. Vanaf 8 jaar Aanmelden via jcinventas@onsstedebroec.nl Locatie: 't Stadsplein (Postkantoor)    

Klaverjassen op dinsdagmiddag

De activiteitenleiders van het klaverjassen maken altijd werk van hun klaverjasdag. Tafels klaarzetten, tellijsten kopiëren, de prijzen inkopen en op de dag zelf zorgvuldig uitstallen. De kaarters zijn fanatiek, maar dat gaat niet ten koste van de gezelligheid. Er wordt heel wat afgelachen en zo blijft de sfeer tot het…

Spelletjes middag

Spelletjes middag is ontstaan vanuit het  programma van “De Huiskamer” wordt nog steeds op dinsdagmiddag bij ons gehouden. Iedere dinsdag middag kan je gezellig aanschuiven, welke spelletjes er gespeeld gaat worden die middag wordt ter plekke afgesproken. Het kan zijn: yahtzee, vier op een rij, keezen, rummikub. Gewoon even kletsen…
Alle tafels en stoelen aan de kant. We gaan heerlijk dansen. Voetjes van de vloer en bewegen maar! Er komt een dansjuf! Aanmelden kan via jcinventas@onsstedebroec.nl Locatie: 't Stadsplein (Postkantoor)
Alle tafels en stoelen aan de kant; We gaan heerlijk dansen. Voetjes van de vloer en bewegen maar! Er komt een dansjuf om eventueel pasjes te leren! Aanmelden kan via jcinventas@onsstedebroec.nl Locatie: 't Stadsplein (Postkantoor)

ONS Zomerprogramma Knutselen

Je gaat knutselen met allerlei materialen: papier, karton, stof, wol, doppen etc. Hierbij kan je je eigen fantasie gebruiken en er zijn leuke voorbeelden. Ieder week maak je iets anders! Aanmelden kan via jcinventas@onsstedebroec.nl Locatie: 't Stadsplein (Postkantoor)

De Koffietafel

Iedere maandag  (tijdens de zomervakantie niet op maandag)- en donderdagmorgen de koffietafel klaar bij 't Stadsplein. Een laagdrempelig en gezellig moment om de week mee te beginnen, om de dag of de week door te nemen, om een gesprek aan te gaan, om even te kletsen en te lachen. Iedereen…

Brei- en haakcafé

  Breien en haken zijn weer helemaal in en wat is gezelliger dan samen, onder het genot van een kopje koffie of thee bezig te zijn. Bij het Brei- en Haakcafé kunt u zowel aan een gezamenlijk project werken, met wol van ’t Stadsplein, of u neemt uw eigen brei-project…
We gaan aan de slag met verschillende soorten stoffen, wol, stiften etc.. Je ontwerpt en maakt je eigen vlag. Bedenk van te voren alvast wat je wilt maken! (vanaf 8 jaar) Aanmelden via jcinventas@onsstedebroec.nl Locatie: 't Stadsplein (Postkantoor)  

Vragen?

Voor actuele tijden of informatie over activiteiten kunt u de activiteitenkalender raadplegen. Heb je vragen over een van onze activiteiten of kun je iets anders niet vinden op de site? Neem contact met ons op via dit contactformulier.
    Let op: wij gebruiken jouw gegevens om jouw vraag goed te kunnen beantwoorden. Met het verzenden van dit formulier ga je hiermee akkoord.